Sun-Screen Stor Perde

içinde Ürün Soru Sayfası

Sun-Screen Stor Perde nedir ? Özellikleri Nelerdir?

Sun-screen stor perde ; özellikle güneşin yoğun olarak etkilediği yerlerde güneş ışınlarının etkisini istenen oranda kesmeye yarayan bir stor perde modelidir. Üstelik bunu yaparken blackout stor gibi dış dünya ile bağlantınızı kesmeden manzaranızın görüşünü kesmeden yapmaktadır. Ters ışık prensibiyle çalışan screen perdeler ışığın yoğun olduğu tarafa bakıldığında görüntüyü kesmez. Yani gündüz dışarıdaki ışık daha yoğun olduğu için gündüz dışarıya baktığınız zaman perdenin geçirgenlik oranına göre dışarıyı görebilirsiniz. Aynı özellik akşam olduğunda da dışardan bakan birinin perdenin geçirgenlik oranına göre içeriyi görebilmesini sağlamaktadır. Bu sebeple gece mahremiyet gerektiren alanlarda screen perde kullanılması tavsiye edilmez.

Screen stor perdelerin özelliklerinden bahsetmek gerekirse ; öncellikle bir stor perde modeli olduğu için klasik stor perdelerin sahip olduğu mekanizma özelliklerine sahiptir.

  • Stor perdeler motorlu ve manuel olarak kontrol edilebilirler. Manuel sistemde perdeyi plastik veya metal bir zincir yardımıyla yukarı ve aşağı hareket ettirebilirken motorlu sistemde perdenin hareketini kumanda yardımıyla sağlayabilirsiniz.
  • Kumaş geçirgenlik oranları %1 , %3 , %5 ve %10 ‘dur. Sitemizde satışını yaptığımız tüm ürünler %5 geçirgenliğe sahiptir. Siparişlerinizde farklı bir oranda kumaş tercih etmek isterseniz. Canlı destek hattımız üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
  • Yerli ve İthal olmak üzere iki farklı kumaş seçeneği mevcuttur. Siparişlerinizde ithal kanada menşeili kumaşlar kullanılacaktır.

Sun-Screen Stor Perde Kullanıcı Yorumları Nelerdir ?

Uzun yıllardır ülkemizde uygulanan screen stor perdelerden uygulaması ve satışını yaptığımız on binlerce müşterimiz yüksek oranda screen stor perdeden memnunlar. Screen stor perde daha önce bahsettiğimiz gibi yaşam alanlarının manzarasını kesmeyerek dış mekan ile teması sürdürmenizi sağlamaktadır. Bu sebeple özellikle iş yerlerinde , kış bahçesi ,balkonlarda ,plaza ve otellerde çok sık kullanılmaktadır. Müşterilerimizin yorumlarını ilgili ürün sayfalarından takip edebilirsiniz.

Screen Perde Fiyatları Nedir?

Screen stor fiyatları stor perde modelleri içinde en pahalı 2.gruptadır.Polyester ve mat polyester stor perdelerden daha pahalı olan bu modelimiz blackout stor perdeyle hemen hemen aynı fiyattadır. Screen perdeler için en uygun ve güncel fiyatları sitemizde ilgili bölümde inceleyebilirsiniz.

Screen Stor Perde Modelleri Nelerdir?

Screen Stor Perdelerde pesscreen ve silverscreen gibi modeller mevcuttur. Tüm modeller sitemizde online olarak sipariş verilebilir şekilde hazırlanmıştır.

Screen Perde ‘de hangi renkler Mevcuttur?

En çok sorulan sorulardan birisi hangi renklerin olduğu ile ilgili. Screen perde ürünlerimiz için tüm renklerde ürün fotoğrafları ve açıklamaları siparişleriniz için hazırlanmıştır.Screen stor perdelerde tüm ana renklerde kumaşlarımız mevcuttur

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.